Plåttjänst AB - Företaget

FöretagetMontering
Adam Albin
PlåtTjänst AB

Välkommen till Plåttjänst

Plåttjänst Plym & Co i Malmö AB är ett modernt företag med mer än 30 års erfarenhet. Vi är ett privatägt familjeföretag baserat i Oxie strax utanför Malmö. Idag har vi 15 medarbetare och arbetar främst i Malmö/Lund-regionen och sydvästra Skåne.

Våra kunder finns bland byggföretag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi gör alla förekommande arbeten inom byggplåt. Vi jobbar både efter kundens anvisningar samt konstruerar själva.

Våra kunder är oftast juridiska personer men vi gör gärna arbeten åt egnahemsägare och genom rotavdraget får vi nu fler sådana uppdrag. Till denna kundgrupp strävar vi att erbjuda ett helhetskoncept där vi tar hela ansvaret.

Vi har nu också inrättat en kalkylavdelning med en ny medarbetare. Därmed kan vi erbjuda bättre underlag och säkrare kostnadsberäkningar till våra kunder. Skåne är blåsigt och ibland går tak och plåtdetaljer på byggnader sönder. När det händer på nätter eller helger kan våra kunder ringa oss så ordnar vi fram ett serviceteam som kör ut och snabbt arrangerar en tillfällig lösning tills vi kan komma tillbaka på ordinarie arbetstid och göra en permanent reparation.

Vi tror på kvalitet och service vilket vi vet att våra kunder uppskattar. Vi är noga, gör bra jobb och håller vad vi lovar. Nöjda kunder är vår bästa reklam.

Kunderna uppskattar oss också för vår kunskap och att vi gärna diskuterar och föreslår åtgärder så att vi tillsammans hittar de optimala lösningarna i varje objekt.

Våra medarbetare är duktiga och ambitiösa. Vi tror att välmående och nöjda medarbetare är en förutsättning för att få nöjda kunder. En viktig del i det är att vi satsar på friskvård och har ett eget gym för våra anställda.